WordPress LMS Theme for Academy and Education Institutes Forums App Support App does not work on ipad, iphone, safari, rejected on app store

App does not work on ipad, iphone, safari, rejected on app store

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 43 total)
  • Author
    Posts
  • #44861

    Danilo
    Participant

    Good night, I need your support. I have more than 1 month struggling with the app, first for android but fortunately although I had error after error I was able to solve and 1 month ago it was available on google play successfully.
    But … when I tried to make the app for ios, I also found too many errors which I solved alone, more than 1 month and happy to be able to visualize it on mac but with the google chrome browser because with safari you never see anything, it comes out White.
    Despite these problems, I uploaded the app to the app store connect and I have 9 attempts and everyone tells me the following:

    We still discovered one or more bugs in your app when reviewed on iPad running iOS 13.3.1 on Wi-Fi.

    Specifically, your app is unresponsive after launch it when we tapped on the left side menu. We were unable to complete tasks or review the app.

    Next Steps

    To resolve this issue, please run your app on a device to identify any issues, then revise and resubmit your app for review.

    If we misunderstood the intended behavior of your app, please reply to this message in Resolution Center to provide information on how these features were intended to work.

    For new apps, uninstall all previous versions of your app from a device, then install and follow the steps to reproduce the issue. For updates, install the new version as an update to the previous version, then follow the steps to reproduce the issue.

    _____________________________

    They also sent me a screen of the error (I will attach it: https://i.imgur.com/2eydSYh.png) Today I had to buy an ipad with the latest version because of the problem indicated in the app store running iOS 13.3.1 on Wi-Fi, with the hope Having everything clear and really knowing what happens with this app, this app has been as expensive as I imagined and now I am on a low budget, I contacted you by email but they told me to do it through support, I request Your help, I want to free myself from this app.

    thanks!

    #44960

    Harry
    Keymaster

    Hello

    send your site credential in private reply.

    #44995

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,

    As I understand after uploading the app to the app store, App has been rejected for that you have to tell them(Resolution center ). The app is not unresponsive we are using the ionic menu component for that view for different devices. The app will work like this video:http://somup.com/cYnTighZrH

     

    #46044

    Danilo
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #46130

    Harry
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #46174

    Danilo
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #46381

    Scott Lang
    Keymaster

    Here we getting error:http://prntscr.com/rfsy3u

    Add this code to your customizer plugin

    <span style=”color: #000000; font-family: Inconsolata, Consolas, Monaco, ‘Lucida Console’, monospace; font-size: 14.4px; white-space: pre; background-color: #f0f0f0;”>function add_cors_http_header(){ header(“Access-Control-Allow-Origin: *”); } add_action(‘init’,’add_cors_http_header’);</span>

    #46397

    Danilo
    Participant

    Hi Scott, thank you for your answer:, In which file should I put that code? and in what line? Inside the customizer plugin, are the following files

    wplms_customizer.php
    customizer_class.php
    customizer_class2.php
    and custom.js

    the code should be like this?

    <span style=”color: #000000; font-family: Inconsolata, Consolas, Monaco, ‘Lucida Console’, monospace; font-size: 14,4px; white-space: pre; background-color: #f0f0f0;”>
    </span>
    function add_cors_http_header(){ header(“Access-Control-Allow-Origin: *”); } add_action(‘init’,’add_cors_http_header’);

    I remain attentive to your answer

    #46448

    Danilo
    Participant

    Hello, just add this code to wplms_customizer.php

    function add_cors_http_header () {header (“Access-Control-Allow-Origin: *”); } add_action (‘init’, ’add_cors_http_header’);

    but I don’t know where to put this: <span style = ”color: # 000000; font-family: Inconsolata, Consolas, Monaco, ‘Lucida Console’, monospace; font-size: 14.4px; white-space: pre; background-color: # f0f0f0; ”>
    </span>

    I have also noticed that I did not have the font loaded correctly in the fonts folder, I did it and it looks good now but the courses do not appear and it does not allow to enter or register, it also takes a long time to load, the loading bubbles come out a lot Can you give me a more direct means of communication, please? better assistance so I will not wait more than 1 day to have an answer, I request your help, thanks for everything

    #46598

    Scott Lang
    Keymaster

    Please share your config.xml file with us and refer our :https://we.tl/t-IqU8FGGRcG
    Also, take back up of your config.xml file first.

    #46684

    Danilo
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #47008

    Danilo
    Participant

    any update?

    #47391

    Danilo
    Participant

    any update? please

    #47459

    WPLMS
    Keymaster

    the reported issues are related to your site performance. The API hits are usually fast. Make sure you keep clearing the WP admin – LMS – Settings – API – Connected users.

    #47506

    Danilo
    Participant

    I did it and really the problem is that the courses are not displayed and it takes time to load, the app freezes a lot. Please help me to have a direct contact by whatsapp, skype or some means, it has been a long time that I can not list the app on ios

    #47510

    Harry
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #47514

    Danilo
    Participant

    I have created a new api, leave an api for android and a new one for ios and I continue with the same, I do not see any solution, please allow me a contact via skype, it is very desperate

    #47515

    Danilo
    Participant

    I have seen a user that happens the same but in android (https://wplms.io/forums/topic/sites-content-not-loading-in-app/) it happens to me in ios, please give a solution, also if necessary the files of “your configuration” I trust your app

    #47597

    Harry
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #47830

    Danilo
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #47931

    Danilo
    Participant

    Please any update?

    #48010

    Harry
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #48105

    Danilo
    Participant

    I really don’t know because it is difficult for them to give me exact and well-detailed support, I also explained it to you and I have also uploaded the whole project to you, but I am sure that they have no interest in seeing anything from the files. carry out the steps you indicated and 0 success and on the other hand, I tried using your api replacing the site data with the Wplms + api and when compiling the same thing happens “nothing is seen”

    With data fetching or Without data fetching same result:

    m.imgur.com/gallery/z3ottxe

    Photo real:
    imgur.com/gallery/SpDaeaD

    File config.ts (this file had already been given to you in the complete project uploaded to Google drive, I have given all the information but I don’t have any friendly help)

    Clic here: shorturl.at/mIX13

    #48179

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,

    We are happy to help our customes as this is which we can not debug at our end

    As We can only check the API response at our end or android debug app but ios has some restriction.

    Issue is not from site it is only caused by app build
    refer this login response: https://prnt.sc/rq3nyq
    and popular course: https://prnt.sc/rq3ohg

    Refer this debugging tips to debug on your side:https://ionicframework.com/docs/faq/tips

    You can check console and network log as well

    As we can debug your build ios app at our side at same scenario which caused the issue.

    #48180

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,

    Also you can the last reply of this user app is working only issue with profile page not working
    because of .htaccess file issue refer this reply:https://wplms.io/forums/topic/sites-content-not-loading-in-app/#post-47840

    You have also fixed that profile error with given solution.

    #48297

    Danilo
    Participant

    I leave a video verifying that the construction is successful, I really have no errors but as I said it many times. The initial problem is: with ionic Serve it is not displayed in safari only in chrome

    I have followed the steps of the url (ionic debugging) everything is correct

    I have added the code in the htacess and I have not been successful either

    Please ask for help, I beg you to help me and see the video and photo.

    I would also like to see an updated guide, well explained, I have used the files that are in codecanyo from the last update and the result is the same … it is not displayed in safari and it is not displayed in .ipa either.

    Video drive.google.com/file/d/1tM2L_WEyaLDgeerbExTtDQtu8UfvN5wM

    Image imgur.com/gallery/x3cWR9y

    Is it too much to ask for your contact on WhatsApp?

    #48306

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,

    We are trying to debug with given file:https://wplms.io/forums/topic/app-does-not-work-on-ipad-iphone-safari-rejected-on-app-store/#post-47830

    Also currently which issues you are facing is that
    1- login?

    2- data not loading ??

    3 – app store issue?

    4- is ionic serve works?

    Also share you latest config.xml and package.json file which you are using.

    Maximum issue possibillity is from config.xml.

    #48324

    Danilo
    Participant

    I have attached all the information in this post, I have also put all the files of the project, I can’t believe you are asking me what is the error? I have explained it too many times and I have posted screenshots, it is really maddening that there is no help. Please check all my answers and please check well, the courses do not appear, nothing loads from the site, nothing

    #48390

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,
    Above all issues occure on multiple situation.

    Please add your IOS app on fligtmode at [email protected]

     

    #48547

    Danilo
    Participant

    Ready! Send app to [email protected] in flight. I hope your help please please

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 43 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.