Home page didn't show images in ios app(mac)

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by  Santhosh Asr 5 days, 9 hours ago.

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #18110

    Santhosh Asr
    Participant

    Home page not showing the image on mac….But showing perfectly on android app.

    please reply quick.

    #18111

    Santhosh Asr
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18157

    Alex
    Keymaster

    Please try  replacing the imageCache.ts file in  src/services/ folder with the imageCache.ts file given in this zipped imageCache.zip file :https://bit.ly/2EqN1Dt

    • This reply was modified 4 weeks ago by  Alex.
    #18162

    Santhosh Asr
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18191

    Alex
    Keymaster

    Well that is strange one .

    Can you please debug it in safari with xcocde simulator .

    https://webdesign.tutsplus.com/articles/quick-tip-using-web-inspector-to-debug-mobile-safari–webdesign-8787 

    and then share screenshot of the errors in console when you access home page in app ?

     

    #18195

    Santhosh Asr
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18295

    Alex
    Keymaster

    Well that is google chrome ,Its a browser . It is working on it .

    The error is appearing in the IOS app and emulator .There is way to see the console errors while running app in xcode simulator .

    which is mentioned in this link .

    https://webdesign.tutsplus.com/articles/quick-tip-using-web-inspector-to-debug-mobile-safari–webdesign-8787 

    I want that screenshot : console of safari :

    #18302

    Santhosh Asr
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18413

    Alex
    Keymaster

    I think we would need your src folder to check the issue in your app .

    Can you please share it to identify and rectify the issue at your setup ?

    #18416

    Santhosh Asr
    Participant

    Hi Alex, Please tell us how to share the src folder???

    #18417

    Santhosh Asr
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18443

    Alex
    Keymaster

    I checked your source it like ours , I am debugging it .It might take some time.

    for the time being if its urgent you can change all the <lazy-img > tags in your source folder to <img src> tag.

    for example :

    <lazy-img [inputSrc]="course.featured_image" [navPush]="coursePage" [navParams]="course">2</lazy-img>

     

    change the above to :

     

    <img [src]="course.featured_image" [navPush]="coursePage" [navParams]="course">

    #18569

    Santhosh Asr
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18703

    Santhosh Asr
    Participant

    Hi Alex, I am waiting for reply to previous message…!

    (I checked your source it like ours , I am debugging it .It might take some time)

    • This reply was modified 1 week, 5 days ago by  Santhosh Asr.
    #18826

    Alex
    Keymaster

    Apologies for the delay in response .we missed some topic coz they were not showing in pending issues.

    I got it working by making a simple change in the imageCache.ts file in services folder  .

    Please try  replacing the imageCache.ts file in  src/services/ folder with the imageCache.ts file given in this zipped imageCache.zip file : https://bit.ly/2HlIDsC

    #18944

    Santhosh Asr
    Participant
    This reply has been marked as private.
Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.