Iframe issues

This topic contains 14 replies, has 2 voices, and was last updated by  Alex 1 year, 4 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #12307

    Denissa
    Participant

    Hi Alex,

    http://prntscr.com/jqzggz

    So I embed my iframe video like this, but I’m encountering some problems

    http://prntscr.com/jqzh1g

    1) The videos shows only half in portrait mode, but full in landscape mode

    2) I need to click the play button for a few times for the video to load

    3) Clicking on fullscreen button doesn’t work, will send me back to portrait mode

    This happens in debug app, btw.

    Is there any mistake?

    Thanks

     

    #12335

    Denissa
    Participant

    Also I think I’ll dump my entire problem here

    Wallet

    1) How to change/edit the sample?

    2) How to make the users pay for the points?

    3) How to change the currency of the points?

    4) I tried to purchase the course without enough points and it works, my pints just went negative. Is there any way to prevent that?

    Buy from site

    In the original site, there’s a popout that will process the payment, however, in the app, the popout won’t show up, how to make popouts in the app?

    Thanks

    #12355

    Alex
    Keymaster

    for video issues please check : http://prntscr.com/jrkoph 

    the quotes in shortcode is wrong ..that shortcode might not working even on website .

    Please try copying the shortcode from here :

    https://gist.github.com/alexvibealex/8b968b9da1ee9f10f778073b2beea56f

     

    Please check “Enabling Wallet in App” in this course  :  https://wplms.io/course/getting-started-with-wplms-mobile-app/

     

    #12574

    Denissa
    Participant

    Works great, thanks.

    Does the app support video codes like this too?

    http://prntscr.com/jtyvbm

    #12603

    Alex
    Keymaster

    Well app supports these shortcodes :

    wplms_s3  

    iframevideo

    iframe

    wplms_vimeo

    video

     

    So the playlist shortcode might not work  .

    #12608

    Denissa
    Participant

    http://prntscr.com/juescj

    Well if it’s confirmed to work then why do the w3 and video won’t play? The player just shows this and it can’t play the video

    The iframe one works fine tho.

    Ps. Where is the file for the app intro?

    #12638

    Alex
    Keymaster

    can you please share the url of the course and its unit where this issue is appearing along with admin credentials and a valid ftp credentials .

    PS:  mark reply as private while sharing .

     

    #12642

    Denissa
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #12664

    Alex
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #12676

    Denissa
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #12700

    Alex
    Keymaster

    Well i am not facing these issues .App is playing video just fine : http://screencast-o-matic.com/watch/cF1D1cFQCv

     

    Please try running this command :

    npm install [email protected] --save

    if above fails then try this one  :

    npm install rxjs --save

     

    #12717

    Denissa
    Participant

    Okok I solved it

    Because Videogular2 2 used Angular6

    Downgrading the videogular will fix it 👍

    #12754

    Alex
    Keymaster

    Hi thanks for posting the update . I hope it really helps others facing same issues .

    #12868

    Denissa
    Participant

    Is there a reason for why wplms s3 video ran much slower than youtube video?

    Wplms s3 buffers a lot but the YT one runs smoothly

    #12887

    Alex
    Keymaster

    Well this is purely related to the amazon servers and internet speed.
    Nothing is related to app code or wplms s3 code .
    We get s3 url then recourse is loaded from it .

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.