Sites Content not loading in App

Tagged: 

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #46049

    bandhe
    Participant

    Hello Team,

    The app is not showing any of the site’s courses in app.
    Its showing content when run using Ionic serve. But not showing courses when running debug apk in phone.
    the build was generated using “Ionic cordova build android –debug”.

    Also the html content takes long time to load like nearly 5 minutes.
    Initially the app itself was not loading, it showed error “Unable to load assets/index.html”. After searching the forum came across post to set timeout “<preference name=”loadUrlTimeoutValue” value=”700000″ />”. Which fixed the error, but takes long time to show the app content. Even after that the site specific courses dont load.

    #46125

    Harry
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #46173

    bandhe
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #46326

    Scott Lang
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #46346

    bandhe
    Participant

    hi. I have tried clearing the cache and data in app, still nothing. no content is loading.

    I’m adding the app link here kindly check https://drive.google.com/file/d/1FdUVGNuMSS7EmgBmLnWdtQjpzZyzxnt3/view?usp=sharing

    site content is displaying when previewing the app in pc but not loading when installing the app in android device

    #46608

    Scott Lang
    Keymaster

    At our site, your app is working perfectly But your given app is not working.

    Refer our config.xml:https://we.tl/t-IqU8FGGRcG

    #47504

    Harry
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #47530

    bandhe
    Participant

    Hi please re-share the link to package.json & config.xml file. The second link that you shared is same as the first one both points to the APK file.

    #47595

    Harry
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #47615

    bandhe
    Participant

    Again there is no link. Kindly attach the config.xml and the package.json

    #47717

    Harry
    Keymaster

    Hello

    I have add in the above reply.

    #47734

    Dante
    Participant

    i cannot make reply

    #47840

    bandhe
    Participant

    hi when testing the app which you have build and shared it here, the profile page is not loading,only the avatar,email and name is showing, it shows loading but never shows any details. also the free units are not visible in courses in app

    #47998

    Harry
    Keymaster

    Hello

    If you say then should i built the app for you?

    Because in my setup the app will be working fine.

    #48108

    Danilo
    Participant

    I have the same problem but with ios, the strange thing is that I have given all the files to help me and they only give me repetitive solutions, it happens to me the same as you do, the courses do not load me, you do not see anything, I leave you my post so you can see my case, it is really similar to yours, only the courses are displayed in google chrome but not in safari (with ionic serve) and when I generate the .ipa (in android it is .apk) you don’t see any courses Hopefully we can complement you and me because here they do not give any accurate help, I don’t know if the objective is for them to charge us to be able to solve what happens

    My case: https://wplms.io/forums/topic/app-does-not-work-on-ipad-iphone-safari-rejected-on-app-store/#post-44861

    #48181

    Scott Lang
    Keymaster

    Also put this line in your .htaccess file at the end (.htaccess can be found in root of your site ):
    SetEnvIf Authorization .+ HTTP_AUTHORIZATION=$0
    IF above does not works then please change the above line to :
    SetEnvIf Authorization .+ HTTP_AUTHORIZATION=$1

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.