WordPress LMS Theme for Academy and Education Institutes Forums App Support Some Queries about errors and bugs in my WPLMS App.

Some Queries about errors and bugs in my WPLMS App.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #6496

    Sushant Sharma
    Participant

    Errors with screenshots are listed below. Pls reply with better solution as soon as possible:-

    1. https://prnt.sc/i9hj6b 

    When i click on free course, nothing happens as seen in screnshot 1. But in your demo there is continue button to start the course, it works properly in your demo. Why it is not working in my app?(Screenshot 1. is my app and screenshot 2. is your demo app). It should start the course as it is doing in your demo app i.e. https://prnt.sc/i9hl7s

    ————————————————————————————————————————————
    2. https://prnt.sc/i9hj9w 

    When i open the app for the first time the screen appears properly as seen in left screen i.e. screenshot 1. But some time the home screen is not appearing properly as seen in right image i.e. screen 2. How to resolve that ?

    ————————————————————————————————————————————

    3. https://prnt.sc/i9hjcc 

    Why there is much space in the bootom of home page screen. In your demo also there is a space? Why? And how to remove that?

    ————————————————————————————————————————————
    4. https://prnt.sc/i9hjft 

    Sometimes in th course directory nothings found and sometimes appears courses properly? Why And how to resolve that?

    ————————————————————————————————————————————
    5. https://prnt.sc/i9hjil 

    I have done setup for Google plus as the tutorial provided by you. Bun When i login as Google popup appear for selecting the account. And when i click on account. It takes to the same screen without login. Why? And how to resolve that?

    ————————————————————————————————————————————
    6. https://prnt.sc/i9hjlu 

    Why there is a update tabs at the bottom. And from where i can manage the tab contents. And if i want to remove that how could I?

    ————————————————————————————————————————————
    7. https://prnt.sc/i9hjui 

    When i put the incoreect username or password the message appeared as html text. It is not appering properly and not looks good. How to resolve that?

    ————————————————————————————————————————————
    8. https://prnt.sc/i9hk0e 

    How to add the background color or image in the highlighted portion? It’s not looking good now.

    ————————————————————————————————————————————
    9. https://prnt.sc/i9hk4k 

    How to edit the content of the user profile page? i.e. Speciality false

    ————————————————————————————————————————————
    10. https://prnt.sc/i9hkb3

    Search bar is not working properly.

    ————————————————————————————————————————————
    11. https://prnt.sc/i9hkhu

    When i login as facebook. It is succesfully login. But why the profile is not appearing(see screen 1) as it is appearing in demo that is in screenshot 2(screenshot 1. is my app 2. is your demo app). How to resolve that?

    ————————————————————————————————————————————

    12. https://prnt.sc/i9hkt9

    Why user profile portion is empty? How to reslve that ?

    ————————————————————————————————————————————

    13. https://prnt.sc/i9hkwx

    When i start the course. and click on pay a popup appear for pay as seen in screenshot. But when i click on Pay 2 nothing happens. Why?

    ————————————————————————————————————————————
    14. https://prnt.sc/i9hl1x

    As seen in screenshot when i click on add 10 credits, nothing happened?

    ————————————————————————————————————————————

    15. https://prnt.sc/i9hsg4

    And the last question is In my LMS-Setting-API-Wallet tabs users are not visible as seen in screenshot. Why?

    #6549

    Alex
    Keymaster

    1. Please update your vibe course module plugin to version 3.4 .It will work .

    2. We need to check this issue . Please share your site url and admin crednetials to check this issue .

    PS : mark reply as private while sharing .

     

    3. Yup you are correct .Its an issue ,working on it .Fix will be available in next update thanks for reporting it .

     

    4. Well it all depends upon your api response from your server .All data in app is dynamic .So if server is not able to server the request in time it will show “now courses found” but once request is complete and server provide some results then it will show the courses .

     

    5. Well this only means that the google login was not configured properly . You need to check your client id and google settings .Are you putting correct SHA1 and package name in your google client settings ?

    refer : http://prntscr.com/ia9x31

     

    6. well that is updates page in app in which user can check the updates sent form site .you can send updates to user from wp-admin -> lms -> settings -> api -> notifications/updates .

     

    7. yes checked this .This is an issue in app right now . We will be fixing it in upcoming update . Thanks for reporting it.

    8. Simply put a featured image on site in your blog post ,it will show under the title.

    9. Create a profile field names as specialty in instructor profile field group from wp-admin -> users -> profile field -> instructor -> add new field . If already created then leave the above step and simply put the name of the profile field in your “instructor field”  in wp-admin -> wplm s-> buddypress : http://prntscr.com/iaa4qx 

     

    10. Well that searchbar shows the results from locally loaded data .Once you load some courses in directory or load some instrcutors ,it will show the data from the storage .  To search the courses from site please goto directory page and you will find a search bar there  .

     

    11. & 12.  Try adding this line in your .htaccess file in root of your site(where wp-content folder is ) in the end :

    SetEnvIf Authorization .+ HTTP_AUTHORIZATION=$0

     

    13. &14.  well that’s app wallet feature option : refer : check section enabling wallet in this course : https://wplms.io/course/getting-started-with-wplms-mobile-app/ 

    If you do not want it then goto your project -> src folder -> services folder -> edit config.ts file and follow screenshot : http://prntscr.com/iaa9p2 

    15. Well this actually works once you created some products in your google developer play console .SO please create some products in your google developer play console and check this  .

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    #6621

    Sushant Sharma
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #6642

    Alex
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #6654

    Sushant Sharma
    Participant

    I tried many times but i am unable to resolve this issue..

    I am sending you customiztion request, please do it from your end.

    Please try to resolve it as soon as possible.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Some Queries about errors and bugs in my WPLMS App.’ is closed to new replies.