WPMS 2.6 ISSUE

This topic contains 16 replies, has 2 voices, and was last updated by  Harry 4 days, 18 hours ago.

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #33141

    philippe
    Participant

    Hi there,

    I tried to Compile The new version of the APP but

    here is the problem

    It doe NOT show my Forums and Groups created in my site!

    although there is two instructors and one member but it does not show any member but only Instructors

    #33164

    philippe
    Participant

    is there anyone online?

    #33250

    Harry
    Keymaster

    Hi
    For the Forums and group it get some error?
    Please share with the screenshot.

    #33253

    philippe
    Participant

    no forums

     

     

     

     

    console image

    #33256

    philippe
    Participant

    Hi

     

    I attached the screen shots

    it only shows no forums and groups  and even no members but only instructors

    I removed facebook login , cause i don’t need that but I need google login

    I bought the chat plugin and set up the fire base for it It slowed up my site loading and after all I could not understand how chat works and in mobile mode it had bad style so I removed it

    and finally build android command won’t complete

    #33421

    philippe
    Participant

    why nobody replies me

     

    #33443

    Harry
    Keymaster

    Hi
    where should you attached the images, i am just seen this http://prntscr.com/p4px1q

    #33445

    Harry
    Keymaster

    For the finalization of app you have to follow theses commands

    ionic cordova build –release android
    jarsigner -verbose -sigalg SHA1withRSA -digestalg SHA1 -keystore ***.keystore ****.apk ****

    C:\Users\**\AppData\Local\Android\sdk\build-tools\26.0.2\zipalign.exe -v 4 a****.apk ****.apk

    #33472

    philippe
    Participant

    hi

    here are the screenshots:

    no groups and forums showing: https://prnt.sc/p4s5co

    command prompt errors showing: https://prnt.sc/p4s53w

     

    when i run build command show eeror

    https://prnt.sc/p4s7vr

     

    What is wrong ?

    why forums and groups directory shows empty?

    why compiling faces issues?

     

    #33520

    Harry
    Keymaster

    Hi
    For the ionic cordova build android command
    compile with this command

    ionic cordova build android –verbose. And then share the screenshot because in the last screenshot it is not clear.

    so please run with this command and share the screenshot.

    for the group and forums please check the translation in the config.ts file

    #33531

    philippe
    Participant

    Hi harry

    I tried again hopefully Members directory and forums now showing the list

     

    Here I share you my APP Source link for you..

    My APP source: https://interlan.app/wp-content/uploads/2019/09/interlan.zip

    My logo and splash screen in recommended size:  https://interlan.app/wp-content/uploads/2019/09/Icon-splashScreen.zip

     

    Here is my modification applied on the source:

    1.Reverted to RTL mode as my Site is rtl language

    2.Translated all the strings to my language (from Config.ts file and intro html)

    3. disabled the Google login , Facebook login and chat ( I don’t need yet)

    4.changed the package name to ” com.lms.interlan.app”

    5.added URL, API KEY

     

    So please download the source code with my logo and icons and compile it for android only and Give me APK file

    I am so tired of this Harry! Please help me

    And I Also requested customization but it seems locked or something

    #33551

    Harry
    Keymaster

    Hi
    I am checking this and let you know

    #33552

    philippe
    Participant

    Thanks a million Harry

     

    #33633

    Harry
    Keymaster

    Hi
    Here is your app:http://bit.ly/2lPotN5
    you don’t have any courses so that’s why nothing is shown in the home page.
    Put this line in your code
    .htaccess file at the end (.htaccess can be found in root of your site ):SetEnvIf Authorization .+ HTTP_AUTHORIZATION=$0IF above does not works then please change the above line to :SetEnvIf Authorization .+ HTTP_AUTHORIZATION=$1 

    Then test the app.

    this is your customization topic link:https://wplms.io/forums/topic/philippes-customisation-request-2/
    you cant post here for the customization changes.

    #33639

    philippe
    Participant

    I love you harry

    Its working

     

    I added the first code to HTACCESS the login is working fine

     

    1. But why the group & batches ( گروه و اتاق)  does not show any of my groups created from site ?

    2. I do not access to my customization topic it says: <b>Customisations are private. You’re not allowed to view this topic</b>

     

     

    #33721

    philippe
    Participant

    You didnt compile The app properly

    1.When I push pay via browser to buy a course within the app show error!

    file:///android_asset/www/function%20link()%20%7B%20[native%20code]%20%7D

    2. it does not show any groups within the app

    3. do not allow the user reply or create a topic in forums section within the app says: disabled by admin

    #33988

    Harry
    Keymaster

    Hi
    For the group Batch and the forums go to config.ts and make them true http://prntscr.com/p77emc
    And check the buy from site it will working check in your last app.I am fixing this.

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.