Problem after theme update

Home Forums Legacy Support Support queries Setup issues Problem after theme update

  • This topic has 12 replies, 3 voices, and was last updated 3 years ago by Ada.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #338650
    beastizo
    Spectator
    Hi there We have just updated the theme and the page corresponding to Courses has been completely deconfigured ... It also don't let us edit it in Elementor ... How can we make it look like before? Thank you,
    #338651
    beastizo
    Spectator
    This reply has been marked as private.
    #339012
    Veronica
    Moderator
    hi may I know are you using an old plugin(version3 plugins) or version 4 plugins? if you are using version 3 plugins then select the layout and if you are using version 4 plugin then use the course directory block in the page
    #339025
    beastizo
    Spectator
    Hello Veronica! We have version 4 ... but I can't find what you mean by "use the course directory block in the page" ... I don't see any of that: https://prnt.sc/yuqte5
    #339181
    Veronica
    Moderator
    yes please edit the page with elementor and then search for course directory>>add the directory there and it will start showing all course page properly
    #339239
    beastizo
    Spectator
    Hello Veronica, When I try to edit with elementor this view appears https://prnt.sc/yym3d7 and if I click on "Courses (Page)", this error message appears: https://prnt.sc/yym4wo ... so I cann't edit anything
    #339419
    Veronica
    Moderator
    for that please remove the page from buddypress>>pages>>remove all course page from there save the settings>> edit the page>> then add the page in buddypress pages section
    #339546
    beastizo
    Spectator
    Hi Veronica. The page looks good again... but only if I leave the "Courses" section with "Nothing". See -> https://prnt.sc/z3bs0s Is it important that the Course page is marked in Buddypress? or Can it be like this?
    #339691
    Veronica
    Moderator
    hi in the BuddyPress section, the page with the course directory should be connected
    #339711
    beastizo
    Spectator
    Hi Veronica, the problem is that if I connect it, the page gets deconfigured again ... I don't know how to fix it
    #339732
    Ada
    Participant
    Hi, In the buddypress course directory page should be connected. Like this https://prntscr.com/z75980 Now see your course page. it does not get deconfigured.
    #339741
    beastizo
    Spectator
    Wow, Ada, how you fixed it. Thank you so much for your help! <3 Closing ticket then :)
    #339747
    Ada
    Participant
    Thank-you :) Closing this ticket.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘Problem after theme update’ is closed to new replies.