rest_forbidden on signup/signin

Viewing 27 posts - 1 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Posts
  • #61670

    Dhiraj kadam
    Participant

    I am not able to sign-up/sign-in to the WordPress with WPLMS.

    1. The App ID is correctly set as client_id in the ionic app
    2. .htaccess in WP has HTTP_AUTHORIZATION=$0/HTTP_AUTHORIZATION=$1
    3. I have tried setting the API version and App version to ‘3’ in Settings page
    4. Plugin is the copy downloaded from themeforest
    5. Tried from the Postman as well with the same response.
    6. API URL is of the format – http://<IP>/wp-json/wplms/v1/user/signin

    I keep getting rest_forbidden (401) response for signup/sign-in. Please advise what should I try.

    #61673

    Harry
    Keymaster

    Hello

    For checking the issue, I need your working site credentials.

    so send your site credential in private reply.

     

    #61674

    Dhiraj kadam
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #61743

    Harry
    Keymaster

    Hello

    I have checked the issue, the login and signup will be working in the app.

    But the rest forbidden will occur because of the vibe course module updated version so we are working on it we will fix this ASAP.

     

     

    #61749

    Dhiraj kadam
    Participant

    Thanks. Whether you had done any config changes in WordPress Admin panel to make Signup and Signin work? Please let us know when you fix the vibe course module issue.

    #61829

    Dhiraj kadam
    Participant

    Hi Harry,

     

    Whether you could fix that?

    #61897

    Harry
    Keymaster

    Hello

    We are working on it. we will fix as ASAP.

    If you want to track the issue ticket then you should from here: https://trello.com/c/UhxpFApl

    The issue is not in the lesser version of the vibe course module it will happen in the latest version.

     

    #61928

    Dhiraj kadam
    Participant

    Hi Harry,

    Till you release the updated version with this fix, is it possible for us to use a previous version of the module “vibe course module”? Or some other workaround until we get the fix? Also, is there a date when we may get the updated version with the fix? Thanks.

    #62557

    Dhiraj kadam
    Participant

    Hi Harry,

    Any update on this fix?
    I am blocked on a project due to this issue.

    #62688

    Harry
    Keymaster

    Hello

    No, this issue is not fixed.

    For further update, you can ask through this id: [email protected]

     

    #62755

    Dhiraj kadam
    Participant

    Hi Harry,

    Thanks for the update. I will follow up on that mail id.

    #62804

    Harry
    Keymaster

    Hello

    OK thanks

    #63357

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,

    Checked your issue getting false from response :https://prnt.sc/u6udih

    Please share FTP details in a private reply with us.

    #63712

    Dhiraj kadam
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #63853

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,
    We are able to login with the .pem file but did not get the path to the vibe-course-module plugin.
    Please share the path with us, you can use screenshot for instructions.

    #64017

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,

    I have tried multiple time to put some debugging code to file but getting ” Transfer failed” refer this:https://prnt.sc/uc1ajq

    Please provide another solution so we can easily edit the code.

    #64099

    Dhiraj kadam
    Participant

    Hi Scott,

    I have sent an email with credentials of another server and have set the privileges for you to update the files. You should be able to debug there.

    #64106

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,

    You are testing right, The issue is get_user_permissions_check  which sets the current user_id based on token which is send here

    I have checked with API getting an error on update: https://prnt.sc/ud24yk . Currently, the latest version of vibe-course-module is 3.9.9.x.

    Currently, we have update the vibe-course-module but when you are unable to update you can do::
    Download the theme package and in the plugins folder, you will get the latest vibe-course-module plugin.

    Here we getting the issue :https://prnt.sc/ud281z

    Getting errors on API we are checking the issue and I’ll notify here.

     

    #64129

    Dhiraj kadam
    Participant

    Hi Scott,

    1. So, do I need to download the latest vibe-course-module plugin and install it? Will it solve the issue?
    2. Also, can you let me know about the other issue I am facing? – “Cannot read property ‘progress’ of undefined” when I try to Start/Continue the course?

    • This reply was modified 3 weeks, 2 days ago by Dhiraj kadam.
    #64149

    Dhiraj kadam
    Participant

    Hi Scott,

    I see that you have updated the plugin to 3.9.9.4. When will you able to fix the API? This is really urgent for us.

    • This reply was modified 3 weeks, 2 days ago by Dhiraj kadam.
    #64250

    Dhiraj kadam
    Participant

    Hi Scott,

    Can you let me know when this issue will be fixed? I need to commit a date to the client. As I had alerted earlier, it is now more than a month we have been waiting for these fixes.

    #64251

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,

    I have checked the issue but did not get the exact issue API not working.
    But same at my end it’s working fine.

    Checking again for the solution can be an issue with the third-party plugin.

    —-

    For progress, the issue can be fixed by update your src.

    Please share your src in private reply with public access URL we will update and share with you.

    #64253

    Dhiraj kadam
    Participant

    HI,

    I had shared the FTP credentials of my server in email. Isn’t that enough to fix the issue? or do you need anything else from me?

    #64306

    Dhiraj kadam
    Participant

    Hi Scott,

    Any update on this?

     

    #64450

    Scott Lang
    Keymaster

    checking…

    #64451

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,

    I have tried to resolve the issue approx 1.5hour and found …

    The issue we are getting, we are sending Authorization in the headers: https://prnt.sc/ufiwjf

    But did not getting in at $_SERVER variable.

    Please contact your server and tell them the issue about the Authorization key not present in $_SERVER.

    #65034

    Dhiraj kadam
    Participant

    Hi,

    I will check that out? What about the other issue that I had reported?

    I am getting “Cannot read property ‘progress’ of undefined” when I try to Start/Continue the course?

    • This reply was modified 1 week, 3 days ago by Dhiraj kadam.
Viewing 27 posts - 1 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.