S3 Video not appear

Tagged: , , ,

This topic contains 29 replies, has 3 voices, and was last updated by  Scott Lang 1 month, 1 week ago.

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 30 total)
  • Author
    Posts
  • #18309

    Hilman Fajrian
    Participant

    Hi,

    My app failed to load S3 video. It looks good on web, but appear nothing in unit.

    Web version: http://prntscr.com/m0mp84

    The code: http://prntscr.com/m0mpi2

    App version (blank): https://prnt.sc/m0mqco

    And another strange thing is happening. If I delete WPLMS_S3 tag, the text ‘Lorem Ipsum’ appear on app. When I add WPLMS_S3 tag, nothing appear on unit app (refer screenshot).

    Need help to handle this. Thank you.

    #18393

    Hilman Fajrian
    Participant

    I am waiting for answer because my app release deadline is close.

    #18441

    Alex
    Keymaster

    Please make sure that your unit type is set to  ” video ” . : http://prntscr.com/k2ewg6

    If its still an issue then please try to put some content in your unit along with the wplms_s3 shortcode .

    #18442

    Hilman Fajrian
    Participant

    @alex

    I am sure I have the right setup. Also I put some content in unit.

    As I mentioned above,  if I delete WPLMS_S3 tag, the other content appear on app. When I add WPLMS_S3 tag, nothing appear in unit on app.

    Code and setting: http://prntscr.com/m2ku0a

    Web version: http://prntscr.com/m2kvoe

    App version (blank): http://prntscr.com/m2kwtn

    Need help to handle this. My release date is close.

    #18477

    Alex
    Keymaster

    Please share your ftp credentials and admin credentials in private reply to check this issue at your end .

    #18480

    Hilman Fajrian
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18526

    Alex
    Keymaster

    Okay this is fixed .It was an issue in vibe course module plugin .
    The fix made is in class-api-user-controller.php file in \wp-content\plugins\vibe-course-module\includes\api folder .

    same fix will be added in vibe course module plugin update .

     

     

    #18540

    Hilman Fajrian
    Participant

    @alex

    Hi @alex,

    The unit with S3 video now showing the player. But S3 video player can’t play the video.

    Please refer:

    https://drive.google.com/file/d/1AnXTPJpyuu1q8Tuuqrjc4A861TW-jxpL/view?usp=sharing

    Unit 1. Perkenalan which contains Youtube video with [iframe] works well.

    But Unit 2, 3, 4 that cointain S3 video the player can’t play video.

    Need fix for this.

    #18579

    Scott Lang
    Keymaster

    use this
    [iframevideo]<iframe src=”https://www.youtube.com/embed/MFtX9ussRKk” width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=””></iframe>[/iframevideo]

    You just need to make sure that your unit type is set to  ” video ” . : http://prntscr.com/k2ewg6

    #18583

    Hilman Fajrian
    Participant

    @scott Lang

    I have no problem with [iframevideo] that playing Youtube video normally.

    The case is S3 video player (that showing with WPLMS S3 tag) can’t play the video.

    #18626

    Hilman Fajrian
    Participant

    Hello,

    May I have update to this issue?

    #18645

    Alex
    Keymaster

    Okay the video does play in chrome browser and its showing that its not playing in your app .
    Seems like its connected to the same config.xml file issue .

    refer  : https://wplms.io/forums/topic/blank-white-screen-loads-12-seconds/
    Please use our version of config.xml file in your root (not in src) and build your apk and then check if the issue appears again or not .

     

    make sure your config.xml has these tags :

     

    <access origin="*" />

    <allow-navigation href="http://ionic.local/*" />

    <allow-intent href="http://*/*" />

    <allow-intent href="https://*/*" />

    <allow-intent href="tel:*" />

    <allow-intent href="sms:*" />

    <allow-intent href="mailto:*" />

    <allow-intent href="geo:*" />

     

    #18668

    Hilman Fajrian
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18788

    Hilman Fajrian
    Participant

    It’s more than 14 days since I reported this issue and 4 days since my last post. This issue delays my app launching. So please help me fix this ASAP and give more attention.

    #18830

    Alex
    Keymaster

    apologies for the delay im checking your package right now.

    #18842

    Alex
    Keymaster

    Okay I checked it and found it there is some error with rxjs node module .

    Please try this solution and check if its works or not :

    https://github.com/videogular/videogular2/issues/749#issuecomment-402084305

    if not then please follow this solution : (this would work for sure ) :

    TAKE BACKUP OF EVERYTHING FIRST .

    Rename the node_modules folder in your ionic project from node_modules to ” [email protected]@@@ ” and then :

    In your ionic project folder replace the package.json file with the one given in below link

    https://bit.ly/2I2F732

    and in command prompt or terminal run this command :

    npm install

    after that please follow :

    First remove the android platform :

    cordova platform rm android

    Please also make sure you have installed these plugins in your ionic setup :

    cordova-plugin-camera 2.4.1 “Camera”

    cordova-plugin-compat 1.2.0 “Compat”

    cordova-plugin-console 1.0.5 “Console”

    cordova-plugin-device 1.1.7 “Device”

    cordova-plugin-facebook4 1.7.4 “Facebook Connect”

    cordova-plugin-file 4.3.3 “File”

    cordova-plugin-file-transfer 1.6.3 “File Transfer”

    cordova-plugin-googleplus 5.3.2 “Google SignIn”

    cordova-plugin-inappbrowser 1.7.2 “InAppBrowser”

    cordova-plugin-inapppurchase 1.1.0 “In App Purchase”

    cordova-plugin-splashscreen 4.1.0 “Splashscreen”

    cordova-plugin-statusbar 2.4.2 “StatusBar”

    cordova-plugin-whitelist 1.3.3 “Whitelist”

    cordova-sqlite-storage 2.0.4 “Cordova sqlite storage plugin”

    ionic-plugin-keyboard 2.2.1 “Keyboard”

    Please check for the corodova plugins .

    Install the cordova plugins with their versions mentioned above .

    first remove plugin :

    cordova plugin rm {cordova plugin name}

    the add

    cordova plugin add {cordova plugin name}@{version}

    example :

    cordova plugin add [email protected]

    then re -add platform :

    cordova platform add [email protected]

    • This reply was modified 2 months ago by  Alex.
    #18846

    Hilman Fajrian
    Participant

    @alex

    Code above views so mess because HTML code of this forum. Please make it readable. Thanks.

    #18848

    Hilman Fajrian
    Participant

    Have tried these and failed:

    https://github.com/videogular/videogular2/issues/749#issuecomment-402084305

    npm install [email protected]^6.0.0 –save

    npm install [email protected]^6.0.0 –save

    Error message>>

    http://prntscr.com/m7gxgy

    http://prntscr.com/m7h27z

     

    I need your code you pasted above to be readable so I can work on it.

    #18857

    Alex
    Keymaster

    Im sorry updated the reply above

     

    #18859

    Hilman Fajrian
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18860

    Hilman Fajrian
    Participant

    My ionic folder size is 608 MB and contain 43.000 files. It’s still uploading. It might be finished uploaded about 6 hours ahead since I posted this post. I will update when it is finished.

    #18865

    Hilman Fajrian
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18925

    Hilman Fajrian
    Participant

    @alex

    Any progress? I am waiting.

    Anyway, this is the error msg and how to fix this:

    HTTP GET with TypeScript error http.get(…).map is not a function in [null]  dan TypeError: rxjs_1.fromEvent is not a function

    #18941

    Alex
    Keymaster

    Well the issue is with rxjs version with imagecache and Videogular .

    There is some version of rxjs that works with both but most of its version does not works wit both .

    We are also sick of this versioning game with ionic actually .

     

    Please try to run this command to resolve this .

    npm install [email protected] --save

     

    #18945

    Hilman Fajrian
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #19190

    Hilman Fajrian
    Participant

    It has been 5 days since my last post and no respond. Do you guys still providing support?

    #19810

    Hilman Fajrian
    Participant

    Issue not resolved for months.

    This is my version. Please help me find the right combination version

    “dragula”: “^3.7.2”,

    “font-awesome”: “4.7.0”,

    “imgcache.js”: “^1.1.1”,

    “ionic-angular”: “3.9.2”,

    “ionic-cache”: “^3.1.1”,

    “ionicons”: “3.0.0”,

    “ng2-dragula”: “^1.5.0”,

    “rxjs”: “^5.5.11”,

    “sw-toolbox”: “3.6.0”,

    “videogular2”: “^6.2.1”,

    “woocommerce-api”: “^1.4.2”,

    “zone.js”: “0.8.26”

    #19883

    Scott Lang
    Keymaster

    Hi,

    Here is our package.json content ,

    refer this :

    “dragula”: “^3.7.2”,

    “imgcache.js”: “^1.1.1”,

    “ionic-angular”: “3.9.2”,

    “ionic-cache”: “^3.1.1”,

    “ionic-plugin-keyboard”: “^2.2.1”,

    “ionicons”: “3.0.0”,

    “ng2-dragula”: “^1.5.0”,

        “rxjs”: “5.5.11”,

    “sw-toolbox”: “3.6.0”,

    “videogular2”: “^6.2.1”,

    “zone.js”: “0.8.26”

    #19897

    Hilman Fajrian
    Participant

    Exact same. And still failed. Please check my request forum.

    “dragula”: “^3.7.2”,

    “font-awesome”: “4.7.0”,

    “imgcache.js”: “^1.1.1”,

    “ionic-angular”: “3.9.2”,

    “ionic-cache”: “^3.1.1”,

    “ionicons”: “3.0.0”,

    “midtrans-client”: “^1.0.1”,

    “midtrans-nodex”: “^0.1.1”,

    “ng2-dragula”: “^1.5.0”,

    “rxjs”: “5.5.11”,

    “sw-toolbox”: “3.6.0”,

    “videogular2”: “^6.2.1”,

    “woocommerce-api”: “^1.4.2”,

    “zone.js”: “0.8.26”

    #20034

    Scott Lang
    Keymaster
Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 30 total)

The topic ‘S3 Video not appear’ is closed to new replies.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.