Video are not visible for course page

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Santhosh Asr 4 days, 18 hours ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #26191

    Santhosh Asr
    Participant

    Hi,

    Default upload video are not playing in the course….but playing on the youtube url and also working fine in media url..

    So please reply quickly and its very important for me…. thanks

    #26193

    Harry
    Moderator

    Hey
    For video in app you have to use this shortcode

    [iframevideo]<iframe src='https://www.youtube.com/embed/MFtX9ussRKk' width='560' height='315' frameborder='0' allowfullscreen=''>
    </iframe>[/iframevideo]
    Also make sure your unit type is set to video.
    #26233

    Santhosh Asr
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #26238

    Harry
    Moderator

    Hey Santhosh
    If you want to upload video in unit then you should use this shortcode

    [iframevideo]<iframe src='URL OF WP-MEDIA' width='560' height='315' frameborder='0' allowfullscreen=''>
    </iframe>[/iframevideo]
    Also make sure your unit type is set to video.

    For that 1st you should upload video in wp-media then here a url is generate
    that url is used in the iframe url.

    #26241

    Santhosh Asr
    Participant

    Okay harry, thank you so much..

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.